Denna vecka klarade jag två mål i samma vägning. Nu har jag gått ner 10 kilo även på min officiella vägdag. Samt att jag tappat 10% av min startvikt. Känns otroligt bra.

Vågen stannade på 94,9kg i morse och det betyder att jag gått ner -0,8kg denna vecka.

Det är ett bra resultat men efter två veckor av -1,6 så har jag blivit lite bortskämd och i mitt huvud tänker jag att det är dåligt. Är lite osäker på hur jag ska jobba bort den känslan då jag vet att alla veckor inte kommer bli minus och att alla minus inte kommer vara stora. Jag har helt enkelt för stora förväntningar på mig själv.

7 Thoughts on “Vägning vecka 23

 1. Fan vad duktig du är! 😀

 2. Stort GRATTIS vad bra!! Förstår din känsla, men alla minus är BRA minus….!!! Du är så duktig!!

 3. GRATTIS!

  Jag förstår dock hur det är, man vill ha mer och mer, så är det jämt 😉
  Man måste se det positiva i det hela. Att det inte går uppåt.

  Kram

 4. Hej!

  Kan jag lägga upp joggingschemat i min blogg??
  Kram

 5. Yes! Idag började jag och knappt att jag orkade det men fy vad jag ser fram emot att klara av det. 5 km joggande, Benita Schoultz, det har aldrig klingat i mina öron innan 😉 Men nu jädrar.

  Kram på dig!

 6. Jenny on June 7, 2010 at 21:56 said:

  Grattis till två uppnådda mål! Det är så inspirerande att läsa om någon som kämpar på så bra!
  Förstår vad du menar med att bli bortskämd men man måste intala sig att alla minus är bra minus.
  Får se vad som händer nästa vecka. Du har förresten uppnått ett tredje mål, dvs att vara närmare 90 än 100, eller hur?!!!

  • Elin on June 7, 2010 at 22:20 said:

   TACK! Ja tänk vad mycket tok man har i huvudet angående sin vikt. Hur kan kan det vara möjligt att man kan tycka att -0,8 är dåligt?! Men maken har peppat mig massor ikväll och när vi skulle ner och handla lite så ville jag ha långbyxor på mig och så kom jag på att jag har ett par svarta manchesterbyxor som jag gav upp att använda strax innan jag började VV för att de var så himla trånga i midjan. WOHO! De sitter som en smäck. Ibland behöver man se andra saker än gram på en våg.

   -5kg till och jag väger som min bröllopsvikt för tre år sen. Det borde jag klara tills bröllopsdagen den 21juli. =)

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation