Denna vecka har varit jobbig. Först så blev jag nog lite kall på festen i lördags så jag har åkt på en förkylning med tillhörande hosta och ont i halsen. Den gör att jag sover himla dåligt om nätterna. Det gör i sin tur att jag inte orkar göra något annat än att pallra mig iväg till jobbet,  jobba och sen ta mig hem. Ingen motion har det blivit heller. Eller jo, lite. Vi, David och jag, har dragit igång de nya programmen som jag laddade ner till iPhonen. 200 situps, 200 squats och 100 pushups.  I måndags började vi med situps och squats. Pinsamt värre var det när jag orkade göra 15 situps. Benböjen var enklare men så tror jag inte vi gjorde dem helt rätt och riktigt heller. Men jag skojar inte när jag skriver att jag har ont i absolut h e l a magen. Och långt ut på sidfläsket med. Känns himla bra samtidigt som det känns lite dåligt. Hur kan jag vara så otränad?! Svara inte på det. Jag vet svaret. =) Armhävningarna var ännu mer ett skämt. 6 stycken. Jag klarade alltså 6 stycken armhävningar på knäna. Det enda som gjorde mig lite gladare var att David endast klarade 6 stycken han med, även om han gjorde dem från tårna. Men smärtan idag när jag rör armarna. Aj aj aj.

Haha, man inser i alla fall att man har lite att jobba med och det är ju positivt.  Nu längtar jag till fredag och en ledig dag. Sen på lördag ska vi ut i prinsessbröllopsgalenskapen och härja. Lär vara en hel del jippon på stan. Men denna helg ska jag annars vila. Kändes som om förra helgen gick upp i rök.

6 Thoughts on “Jag hinner ingenting

 1. Jag märker visst att inte bara jag har åkt på någon förkyldningskit! Typiskt när man är så pass motiverad, då får man inte träna. 🙁

  Du skriver så kloka ord jämt.
  Och jag blir så glad! Det ska du veta.. Joggingen som sagt, jag sparar det till ett annat tillfälle. Gymmet är mer min grej. När jag väl är där, då tränar man faktiskt, men om gymmet är tomt är jag inte lika motiverad. Därför gillar jag det.

  Kram

 2. Jag har bildbombat i bloggen! 😉

 3. Gud vad glad jag blir!! Tack så hjärtligt! 🙂

  Hoppas du mår bra idag och hoppas du och din sambo njuter av kärleksdagen fullt ut. Må gott.
  Kram Benita

 4. Absolut ska man kunna unna sig grillning, problemet var att jag redan hade ätit middag hemma 🙂 Men om det hade varit mitt “forna” jag så hade jag nog grillat igårkväll också.

  Kram på dig!

 5. Jag hoppas din förkyldning med snart ger sig :S Finns inget jobbigare att vakna på nätterna heller. Imorgon ska det bli en morgonpromenad, i lagom takt. Vill inte känna att jag blir sjukare av att gå ut. Jag brukar gå med radion som sällskap, då blir jag mycket uppdaterad också om vad som händer i omvärlden.

  Kram

 6. Ja, det är en otrolig lyx att kunna få på sina “för små kläder”. Jag har en kavaj nu som jag kan börja använda igen. Men har dock inget som passar till den. Typsikt.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation