Efter några jobbiga dagar med tidiga mornar så kom så äntligen en ledig dag. Även vågen var på lite bättre humör. =)

Tio kilo har jag nu gått ner. Tio kilo. Jag tror jag ska köpa grejer som väger tio kilo och sen bära hem dem upp för backen. Tre påsar mjöl och fyra liter mjölk.

I morse var det dags för joggingtur igen, vecka 5 är jag inne på i mitt 6 veckors schema. Den var på 18 minuters jogging i streck. Det tog en extra halvtimme innan jag kom hemifrån pga negativa tankar som “jag kommer aldrig klara att springa i 18 minuter i streck” men så läste jag på en annans viktblogg om hur hon ska börja jobba med just såna negativa tankar. Byta ut dem mot “jag kommer klara detta! ” Så efter lite pepp talk till mig själv så kom jag ut. Sen tänkte jag lite på dagens lopp i Stockholm. Om dessa 20000 personer klarar att springa 42km så borde jag klara att jogga i 18 minuter. =) Klarade dessa 18 minuter bra, sista minuten var lite kämpig men annars gick det bra, höll en lite högre fart än sist men så var jag ju mer utvilad denna gång också. Mätte just upp sträckan på jogg.se och jag har idag klarat att jogga 2,4km, Känns overkligt. Men skönt. Nästa lördag är programmet jag följer klart.  Då ska det joggas 5km. Tre varv runt Trekanten.

Jag ska klara det.

Edit: på väg hem idag så bar jag kassen hela vägen upp för backen och hem. Ställde den på vågen. 8,2kg. Så nästan så mycket som jag gått ner. Och shit så tung den var. Dessa kilon vill jag inte ha tillbaka. Nånsin.

10 Thoughts on “En påse med tre paket mjöl och 4 liter mjölk

 1. Fantastiskt vad du är BRA Elin!!! Heja dig!!

 2. Jenny on June 5, 2010 at 22:35 said:

  Du är ju så duktig!
  Det är sant som du säger att det är först när man omsätter vikten i verklig vikt som man inser vad man har gjort egentligen. Gå runt och bära på massa onödigt är ju rätt dumt!

  Ville bara passa på att säga att du nu bara är o,9 kg från det magiska, dvs att enbart vara överviktig! Kanske nästa vecka!

  Skönt att ha klarat att springa så länge. Jag ska också börja springa, men jag ska ner mycket i vikt innan dess, nästa vår kanske!

  • Elin on June 5, 2010 at 22:36 said:

   Tack!

   Man tänker inte på det när man går och bär på det men usch vad tung den där kassen var. Förstå vilken skillnad det måste bli för knäna att slippa vikten och belastningen.

   Denna veckan har jag känt mig lite “tung” så jag hoppas att det går bra på måndag med. Är förhoppningsvis bara något mentalt som spökar.

   Jag startade med joggingen när jag låg på strax över hundra. Var lite orolig att jag skulle få ont i knäna men har inte haft något ont där alls, eller någon annanstans. Men så tar jag det ruskigt lugnt där ute i spåret också. Det ger mig en sån energi att veta att jag kan springa så långt som 2,4km. Jag, jogga 2,4 km. Tar ett tag att smälta. =)

 3. Hey!

  Här var det grönt, inte rött?
  Du är superduktig, 10 kilo är mycket. Grattis till att du aldrig mer kommer få dem på din kropp igen 😉

  Kram

  • Elin on June 5, 2010 at 23:42 said:

   Jo men visst, blev ett byte av färg idag. Är en väldigt rödfantast annars men så kände jag att jag ville prova lite grönt. Blir säkert rött snart igen. =)

   Tack! Det känns som om jag är på rätt väg. Känns himla bra.

   Kram kram

 4. Visst är det en underbar tanke! Att kilona aldrig kommer tillbaka. Toppen! 🙂

  Jag önskar jag kan jogga, men jag får ont av det. Har för mycket lös hud på insidan av låren, på magen och på brösten.
  Känns som förslitningsskador eller nåt 😛 Men vad duktig du är! Heja dig!

 5. Visst är bilder ett bra verktyg!
  Håller med dej om det, jag har också sådana där bilder jag helst inte vill titta på, som är långt nerplöjda i hårddisken 😉

  Kram

 6. Svar: Jag arbetar mot operation, precis! Måste väga under 70 kilo för att få opereras.
  BMI måste bara under 27. Och det har jag inte nu. Det blir bröstlyft och bukplastik.
  Låren har jag inte ens tagit kontakt med läkare om. men jag har en superbra läkare nu så..
  Han borde kunna hjälpa mig med en remiss till plastikkirurgin 🙂

 7. Haha! Tänk om jag ska gå runt med sådana, då kommer ju alla andra undra varför jag går med två “sexleksaker” i handen, hihi. Då hade denna lilla staden börjat prata 😉

  Imorgon ska jag börja med joggingpassen.
  Idag kunde jag lägga in dem på mobilen, hade lite svårt att öppna filerna nämligen. Men fick lite hjälp av en vän till mig så nu är det kirrat. Hoppas det går bra ;D

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation