Denna vecka är den sjätte veckan av sex veckor som jag kört ett program från Viktväktarna som heter Kom igång med jogging på 6 veckor. Det är ett program där du joggar tre dagar i veckan, jogging varvas med gång och hela tiden så utökas joggintervallerna med några minuter. Här ska det tilläggas att jag praktiskt taget aldrig joggat förrut. Kanske jag varit ute 2 gånger de senaste 15 åren.

Jag trodde nog inte att jag skulle klara av programmet men det har varit otroligt lätt att följa. Har bara någon gång känt som om jag skulle vilja sluta jogga innan det varit dags enligt programmet. Men aldrig att jag gjort det. Gett upp. Lite är nog en vilja att visa mig och andra att jag banne mig ska klara detta.

Idag var programmet uppbyggt såhär: gå 2 min, jogga 10, gå 2, jogga 10, gå 2, jogga 10. Förstå hur chockad jag blev när jag efter första omgången jogging nästan taigt mig ett helt varv runt sjön, 1,7km. Andra omgången jogging då var jag nästan runt ett varv till. Även tredje omgången. Frågan är hur mycket de där 2 minuters gåperioderna gör att jag orkar. Efter första gåsektionen kändes det nästan jobbigare att starta jogga igen än innan jag gick 2 minuter.

Tre varv runt sjön är 5,1km och idag kändes det inte helt omöjligt att jag kommer klara det på lördag. Jag ska klara det på lördag.

4 Thoughts on “Det verkar inte omöjligt

  1. Du är så duktig!
    Jag önskar jag är likadan som dig, att jag heller inte ger upp programmet.

  2. Jag är imponerad över joggningen! Härligt! 🙂

    Svar: Tack, jag gillar min korta frisyr också faktiskt. Tyckte det blev lite väl kort först men,
    känns härligt att bara kunna ruffsa till det och gå hemifrån 🙂

  3. Ja, jag får ta om det om jag känner att det går för fort fram. 🙂
    Hoppas du mår bra.

    Kram

  4. Åhh vad du är duktig! Jag skulle aldrig klara jogga så länge. Klart du kommer klara det på lördag! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation