Här kommer recept på dagens goda middag. Wokade grönsaker med jasminris.

Till två personer

Grönsaker, vad du har hemma 0PP

1 tsk culinesse 1PP

1dl (6,67 msk) Santa Maria Thai Coconut Sweet Chili Sauce 4PP

1 ½ dl jasminris 11,5PP

2 msk rostad lök 2PP

Tag vilka grönsaker som du har hemma. Hos oss fanns det champinjoner, squash, aubergine, purjolök, morötter, röd lök och en liten bit paprika. Stektes i 1 tsk Culinesse. Tog varje grönsak för sig, annars blir det lite mycket. Ha i såsen, vi hade Santa Marias Thai Coconut Sweet Chili Sauce hemma, använde 1dl av det. Rörde omkring. Kokade jasminris till. Serverade med lite rostad lök och soja. Smakade himla gott, såsen var över förväntan.

Propoints per portion 9PP.

1 tsk culinesse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation