I morse ställde jag mig på vågen och i ärlighetens namn hade jag nog längtat dit lite, jag smygväger mig ju varje dag och de senaste dagarna hade det sett bra ut. Men jag var inte alls beredd på en upprepning av förra veckans resultat. -1,6kg! Igen. Något hekto kan vara lite vätskebrist, drack lite dåligt efter dansen igår kväll. Huvudvärken i morse påminde mig om det.

Men det känns så otroligt bra just nu, känner mig supertaggad och resultaten får mig att vilja klara detta ännu mer. David säger att det börjar synas mycket nu. Borde ju inte annat, 3 hekto från att ha tappat 10 kilo. TIO KILO! Nästa vecka borde jag vara där. Har fortfarande inte bestämt belöning när jag når nästa mål. För att välja en av mina delmål här kring 95 så har jag valt -10%. Känns stort. Känns bra. Det är vid 94,9kg. Idag vägde jag 95,7kg. 8 hekto dit. Hoppas på nästa vecka. =)

Motionen går också den som på räls. Fortsätter med VVs program för att komma igång med jogging. Idag så såg programmet ut så här: Gå 2min, jogga 8min, gå 2min, jogga 8min, gå 2min, jogga 8min. Gåsektionerna försöker jag hålla en hög takt på stegen. Innan detta dras igång så har jag en 5minuterslåt som jag lyssnar på under tiden jag går ner till banan runt sjön Trekanten. Den gås i raskt takt för att få upp flåset lite. Sen efteråt gäller det bara att orka gå upp hem, backen hem är inte att leka med. Men det går lättare och lättare för varje gång. Just idag kändes benen lite tunga stundtals, skyller det på 1,5 timmes buggkurs igår. =) De är mina favoritkvällar, buggkvällarna. Det är så fantastiskt roligt, tackar Davids mamma som gav honom kursen i 30årspresent i januari. TACK!

4 Thoughts on “Vägning vecka 22

 1. Helt fantastiskt, vad du rasar!!! Stort, stort GRATTIS!!
  Heja dig!!

  kram

 2. Jenny on June 1, 2010 at 08:31 said:

  Vad duktig du är! Det är så kul när man märker resultaten. 10kg är nåt magiskt, man har minskat en storlek oftast och man kan se det i spegeln. Har du mätt dig något också? Hur många cm är det i midjan egentligen?
  Grattis till det fina resultatet.

  • Elin on June 1, 2010 at 09:35 said:

   Tack! Jo, jag har mätt mig men känner mig alltid så osäker på att jag mäter på samma ställe. Nu glömde jag att mäta mig när jag startade, ångrar det nu i efterhand. Men de senaste två veckorna har det försvunnit 7cm från midjan. Men som sagt jag vet inte riktigt om den siffran stämmer, svårt att mäta tycker jag. Jag vet i alla fall att byxorna faller av mig om jag inte har skärp! Och det känns så mycket bättre än en siffra tycker jag. På jobbet bytte jag från en storlek till den under och blev superglad. Sen tog det inte så många dagar innan jag var tvungen att leta fram skärpet till de nya byxorna. Jobbigt det här med kläder när man håller på med viktminskning. =)

 3. Jenny on June 1, 2010 at 16:01 said:

  Ett kärt problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation