Helt plötsligt så känner jag mig dålig, som om -0,5kg inte skulle vara en bra viktminskning. I lördags så var vi ute och åt på Fridays och trots att det var planerat och jag hade tränat extra mycket för att kunna gå dit och inte tänka så mycket på PP så fick jag dålig samvete efteråt. Detta trots att jag valde så nyttiga val som jag kunde.

Att jag sen gick upp vid omänskliga 04:15 i morse gör ju sitt till på vågen med. Vet att dessa mornars morgonvikt kan vara lite off. Ville egentligen ta med mig vågen till jobbet men fullt så galen är jag inte. =)

Bara att inse att felet sitter i huvudet och att nästa veckas vikt känns bättre.

Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 98,9
Nuvarande BMI 30,9
Veckans resultat -0,5
Totalt -6,5

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation