I morse drog jag igång en utmaning på VVs hemsida. SOMMARUTMANINGEN 2010. Känns roligt att så många var intresserade att hoppa på den. Jag har satt ett ganska lågt veckosnitt som jag vill gå ner. Dels för att jag tror att dessa stora minus jag haft senaste två veckorna kommer komma ikapp min kropp snart och dels för att jag vill känna att jag klarar utmaningen. =)

Så så här ser den ut.

Vägdag MÅNDAG
ELIN79
Veckor till semester:7
Snitt i veckan: -0,9kg
Totalt:-6,3kg
v22: 95,7
v23:
v24:
v25:
v26:
v27:
v28:
v29(semester):
Kvar att gå ner: 6,3

Hur jag längtar till semester. LÄNGTAR. Sol, värme och ledighet. Härliga stunder. Jordgubbar i mängder. Längtar. Lagom till min semester så kommer jag förhoppningsvis väga lika mycket eller mindre som när vi gifte oss för tre år sen. Vore underbart att ha kommit så långt på väg. Men denna gång ska jag inte stanna där, där vid 90, utan klara hela vägen ner till 80. Jag ska.

4 Thoughts on “Sommarutmaningen 2010

 1. Du kommer att fixa det!!

 2. Hej Elin!

  Kul att du tittade in hos mig och lämnade ett litet spår.
  Det verkar som att du också kör på att inte utesluta te.x kolhydrater m.m? Går du efter viktväktarna eller bara “sunt förnuft?” 🙂

  Belöningar frågade du mig om.. jag måste erkänna att jag har varit väldigt dålig på att ge mig själv belöningar efter mina delmål. Jag hade satt upp att jag skulle köpa “något fint” klädesplagg efter 10 kg. Men ekonomin ville inte då, tyvärr. Men jag har köpt mig nya underkläder efter ett tag och det var välbehövligt. Jag tar foto på mig själv efter varje delmål och lite det är en belöning för mig, att kunna se förändringarna.. 🙂
  Men som sagt, jag borde ha mer “konkreta” belöningar. Manikyr lät ju inte helt fel.. hehe.

  Kram Benita

  • Elin on June 1, 2010 at 11:15 said:

   Jag kör med viktväktarna propointsprogram, startade 5 april i år. Fungerar alldeles utmärkt för mig. Sen har jag börjat jogga, vilket verkar ge mig en otrolig skjuts neråt i vikt. Känns mycket bra. Sen ger joggingen mig en sån energi och ork, det är så mycket lättare i trappor och backar nu. Lycka till med minskningen!

 3. Då förstår jag! Kul att det ger förändringar hos dig.. roligt när det börjar synas också.

  Må gott

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation