Den 5 april bestämde jag mig att det fick vara nog. Vågen visade alldeles för mycket och jag kände mig inte alls bekväm i alla de kilon som jag lagt på mig senaste åren. Så då mitt i natten så registrerade jag mig på VV online. Blev dock månadsmedlem så jag kan gå på möten också.

Kändes mycket bra att ha sagt stopp.

2 Thoughts on “Ett mindre jag

 1. Emelie on June 9, 2010 at 21:08 said:

  Hej hej!

  Jag är också med i vv online där jag heter EmelieEmEk. Är med i sommarutmaningen och nu har jag börjat läsa din blogg och varför inte börja från början? Du inspirerar mig verkligen och det ska bli trevligt att läsa lite mer än det som står på vv. 🙂

  Kram
  Emelie

  • Elin on June 10, 2010 at 21:51 said:

   Hej hej!

   Visst känner jag igen ditt namn från vvs forum, ett bra ställe att hänga för att få lite peppning på sin viktresa. Det är så roligt att det var så många som hängde på den utmaningen. =) Jag har en helg framför mig med både fest och brunch dagen efter så på måndag kommer det bli jobbigt att väga sig. Plus att jag har för mig jag måste gå upp 04:15 då… ingen bra tid för vägning…

   Kul att höra att jag inspirerar, TACK! Det värmer gott.
   Kram kram
   Elin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation