Så skulle nog mina inbjudningar se ut så här. Enkla, snygga. Nu gillar jag de inbjudningar som vi hade grymt mycket också. Gillar att det var ett litet häfte. Jag fick lite inspiration att göra ett kort då jag pratade med svägerskan häromdagen om deras bröllop och inbjudningar. Så nu ska jag ut på jakt efter snygga inbjudningar.

Det är som en liten krage som man måste skjuta upp eller ner för att kunna öppna kortet. Inuti kan man sen antingen ha ett löst ark med texten eller så kan man ha den skriven direkt på pappret.

One Response to “Om jag skulle gifta mig idag”
  1. Det låter lysande, att du är på jakt vill säga.. Kram G

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>