Så skulle nog mina inbjudningar se ut så här. Enkla, snygga. Nu gillar jag de inbjudningar som vi hade grymt mycket också. Gillar att det var ett litet häfte. Jag fick lite inspiration att göra ett kort då jag pratade med svägerskan häromdagen om deras bröllop och inbjudningar. Så nu ska jag ut på jakt efter snygga inbjudningar.

Det är som en liten krage som man måste skjuta upp eller ner för att kunna öppna kortet. Inuti kan man sen antingen ha ett löst ark med texten eller så kan man ha den skriven direkt på pappret.

2 Responses to “Om jag skulle gifta mig idag”
  1. Det låter lysande, att du är på jakt vill säga.. Kram G

  2. I wanted to compose a comment to be able to thank you for all the superb instructions you are placing on this site. My prolonged internet investigation has at the end of the day been rewarded with reliable knowledge to share with my neighbours. I would express that many of us visitors actually are unquestionably endowed to live in a useful community with many wonderful individuals with very helpful solutions. I feel truly blessed to have encountered the web site and look forward to tons of more pleasurable moments reading here. Thanks once again for all the details.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>