Dessa två lediga dagar har gått för fort. Känns som om jag inte gjort nånting alls. Och nu väntar tre dagars jobb 8-18… Men i morgon ser jag fram emot att få följa med att titta vart vår avdelning ev ska flytta i september. Det ska bli kul. Annars är det lugnt på jobbet, vi är lite kort om folk men vilken arbetsplats är inte det i semestertider.

Jag har varken hunnit med att scrappa eller att sy väskan som jag ska ge till J på torsdag. Men den får jag sy på torsdag dag, ska ju inte till Uppsala förrän kl 17-18 ca. Men då måste jag verkligen se till att få den fixad då, annars får jag skämmas!

Vikten min fick en egen sida, ville inte blanda den med resten av mina tankar eller med scrapbookingen, positivt på en sida och negativt på en annan. Sidan finns att beskåda här.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>