Har varit hysteriskt dålig på att uppdatera senaste månaden, senaste tiden överhuvudtaget faktiskt. Har allmänt bara ledsnat på det och kännt att jag inte haft något att skriva.

Jag har hunnit med att vara utomlands en vecka med Davids familj. En underbar, välbehövlig vecka på Kreta. Jag och David hyrde bil i tre dagar och åkte runt lite. De kör som galningar där! Blir rädd bara jag tänker på omkörningarna vi såg uppe i berget på smala smala slingervägar utan räcken. *ryser* Bilarna som låg kvaddade i stupen vittnade om att det inte alltid hade gått bra. Annars var det sol, bad och god mat. Jag fullkomligt älskar hotellfrukostar. Mmmm Nutella…. :) Middagarna är härliga med, vi åkte med Langley travel, då ingår trerätters middag, fantastiskt goda vegetariska rätter fick jag och D, även de andra lovordade maten. Supergott helt enkelt. Sista dagen med hyrbilen åkte vi till en nakenstrand på södra kusten, brände tyvärr upp oss en hel del där så de sista två dagarna tillbringades i skuggan.

Innan vi åkte så anmälde jag mig som Doggy Walker på Hundstallet. Igår gick jag en introduktionskurs och idag var jag där och träffade den här killen.

Nu kommer jag inte ihåg hans namn (typ Pofak) men det betydde ostbågen på polska. :) En liten spets som hade skällt sig hes så han lät lite knarrig när han skällde. :) All min oro jag kände i tunnelbanan på väg dit kändes helt plötsligt lite onödig. Men jag hade sett framför mig en stor hund som skulle slita och dra och jag skulle fara som en vante efter. Nu i efterhand känns det ju lite skumt att jag trodde det… Ostbågen, som inte var högre än kanske 25cm, hade två hastigheter, den ena supersakta och den andra då han pinnade på litegrann så att jag gick i normaltakt ungefär. :) Trots att han var lite svårflörtad i början så charmade han oss i slutet. Eller han charmade Davids ben i alla fall. :) Då sa jag åt David att gå framför så att det blev lite fart på honom. Gullig var han i alla fall. Första hunden jag träffat som inte gillar hundgodis.

Så här såg jag ut inne i skogen.

5 Responses to “She’s alive!”
 1. Vad skönt att du är tillbaka! Och det låter som att du har haft det fint. Jag är klart avis på det här med hundarna – undrar om det finns här i Malmö också? Fast just nu kan jag ju knappt röra mig alls, så det får vänta tills bebisen har kommit ut och blivit lite större i så fall.

  Jag är dålig på att kommentera men jag läser allt du skriver. Och ifall jag inte sagt det innan så – jag gillar dina scrap-alster mycket. Hur fina som helst! Fortsätt så!

 2. Haha! Jag trodde att det skulle vara mer uppenbart att det är jag, Anna S alltså. Din Anna. Från Alunda. Hade för mig att jag kommenterat här innan, men det kanske jag inte gjort… Hur som helst kul att vi nu har hittat varandra! Kram.

 3. Man får vara hur trög man vill! :) Jag kunde ju ha varit lite tydligare också.

 4. Hello! Det verkar som om ni har haft det jätte bra på resan.. *väntar på bilder* ;-)

  Hundstallet.. hmm.. vilket sammanträffande.. kattstallet ligger ju på övervåningen.. det var därifrån vi adopterade lilla Zorro pojken!

  Kram kram

 5. I as well as my pals happened to be analyzing the nice pointers on your website and so then got a horrible suspicion I had not thanked you for those tips. Most of the women were definitely certainly passionate to learn them and have absolutely been using those things. Appreciation for genuinely quite accommodating as well as for finding this sort of helpful information millions of individuals are really desirous to discover. My personal sincere regret for not saying thanks to sooner.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>