Det är faktiskt så att jag de senaste dagarna satt mig ner och scrappat lite pö om pö. Det verkar äntligen ha lossnat :) Jag har smygkikat på Emily Falconbridge’s art journal utmaning och tyckt den verkat intressant. Letade upp en kortlek och började pula med baksidorna.

De blir så här:

Sen har jag gjort två kort till, hoppar lite mellan utmaningarna, 14 stycken har hon hittills lagt ut på sin hemsida.

De två korten ser ut så här
#3 I am…

#6 love love love
2007-07-21 är datumet då jag och fästmannen min ska gifta oss :)

Sen blev det också en LO, tro det eller ej. Fotot har sambon tagit och det är min favoritbild på mig själv. Så här blev LOn.

4 Responses to “NYTT”
  1. Vad roligt att du också kommit igång med spelkorten! Och att de fått dig ur scrapblocken! Jag är så glad för din skull, för jag vet vilken glädje scrappandet skänker mig själv.
    Superfina spelkort och SUPERFIN layout! Du ÄR vacker!!!

  2. Hej Elin! Jag hittade hit via Kickans sida. Härligt att du skriver så fint om dig själv, man är ju sin egen värsta kritiker och ens syn på sig själv är den som man alltid bär med sig. Heja heja!
    // Greta

  3. I must get across my appreciation for your kindness for individuals who actually need help with your niche. Your personal commitment to getting the solution up and down had become certainly informative and has surely permitted guys just like me to reach their pursuits. This useful guidelines can mean this much a person like me and far more to my office workers. Thanks a ton; from each one of us.

  4. I simply wanted to compose a note so as to appreciate you for those magnificent tips and tricks you are posting at this site. My time-consuming internet look up has at the end been honored with wonderful facts and strategies to share with my relatives. I would assume that we website visitors actually are undeniably lucky to dwell in a really good network with so many wonderful individuals with interesting plans. I feel really grateful to have come across the web pages and look forward to tons of more cool moments reading here. Thanks a lot once more for all the details.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>