Tröttheten. De senaste dagarnas konstiga jobbtider har gjort att min kropp fått spel. Har knappt orkat någonting idag. Och har haft ont i armar och ben utan direkt anledning. Tillbringade större delen av dagen tillsammans med Ds familj då en av hans systrar fyllde år idag. Gäspade mest hela tiden. Men det är alltid kul att träffa dem, många barn blir det… 4 stycken är det nu och ett till är på väg. Känns som om man ligger i lä. Man blir iaf inte pressad på att producera barnbarn :)

Gav systern ett presentkort på Skapa Hobby på Hornsgatan, sa att det skulle användas till att köpa ett album till barnet i magen (hon håller ju på med ett till hennes äldsta barn) då jag tycker att det är viktigt att inte bara det första barnet får en massa uppmärksamhet och saker som det andra barnet inte får… Märks det att jag själv är barn nummer 2 eller???

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>