Jag har inte scrappat en sida sen jag var hos Mysmasken i Kanada. Det är dåligt, mycket dåligt. Så jag tänkte att jag skulle handla lite prylar för att få igång mig själv. Men sen kom jag på att jag har massor med prylar så jag kom på idén att jag i stället skulle scrappa 10 LOs och sen får jag handla nytt. Så det är ett litet projekt som jag hoppas kommer klaras av snabbt. Jag skulle vilja åka på en scrapträff snart… men jag vet ingen som är på gång i stockholmstrakten….

One Response to “Scrappa”
  1. Ällllllllskling du är heeeeeeemma!
    Har ni haft det bra?

    Jag har inte scrappat sen du var här heller *blush*

    Ska vi utmana varandra eller något? Ha en liten privat cybercrop? Typ du gör 5 utmaningar till mig och jag 5 utmaningar till dig och så avsätter vi en dag åt det? Vad tror du?
    Och nåde den som inte scrappar 5 utmaningar… Den får böta.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>