Igår kväll kom vi hem från en härlig veckas semester på Fuerte Ventura. Varmt och skönt, vädret hade kunnat varit något bättre men i jämförelse med Stockholms snöslask som jag ser ut genom fönstret nu så var vadret där nere kanon. Vi åkte ospecifierat och hamnade på ett fyrstjärnigt resorthotell med ett absolut perfekt rum, egen uteplats med utsikt ner mot vattnet. Underbart!

Jag ska kika igenom bilderna som jag tagit och sen får ni se dem också. Det är skönt att vara hemma även om vi gärna stannat en vecka till där nere. Men vad kall lägenheten är. Vi går omkring och fryser hela tiden, alla elementen är på max de känns bara fisvarma… Idag har jag tänt en massa värmeljus i arbetsrummet med förhoppning om att temperaturen ska höjas någon grad.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>