En liten bok som jag klädde med julpapper och gjorde till en liten kom-ihåg-bok inför julen. Inuti finns tre flikar med FIXA, KLAPPAR och MAT. Lite önskelistor och klappar som ska inhandlas. Ihopbunden med min Bind it all. Banden var några roliga band som jag köpte hos Engströms Artstudio på Symässan i Kista i november, banden liksom blir till spiraler av sig själva. Nice!

3 Responses to “En liten bok om julen”
 1. Men så söt! Och vilken god idé. Tänk om 5 år, så mysigt att kunna ta fram böckerna och läsa hur det var det året!

  Det är nog en idé jag får lov att norpa :)

  Sedan måste jag bara kommentera banden, hur gulliga som helst! Alltid kul med något nytt och roligt.

  Tack för din urgulliga kommentar i min blogg! Jag blev jätteglad :)

 2. auto accident lawyers nebraska…

  Get a top car accident attorney that is in service now!…

 3. wordpress blogs…

  Find the best check this out that’s now available and on sale now only!…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>