Har hört lite klagomål över att jag inte uppdaterat… :)

Dels så strulade det med att ladda upp bilder på sidan och jag visste inte vad det var för fel men idag med hjälp av Mysmasken så fixade det till sig. En uppdatering av Plashplayer hade gjorts tidigare och inte visste jag att den inte var kompatibel med Wordpress… men nu har jag gått tillbaka till någon tidigare version av Flash och då funkar det galant. Dels så var frånvarandet från bloggen pga att jag varit så himla trött, långa och många dagar på jobbet och dagjobb alldeles för snart efter nattjobb. Sånt drar energin ur mig.

Hm, kanske ska ge mig själv en utmaning under december månad? Att uppdatera varje dag? Vi får se.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>