Här är mina bidrag till årets Stämpelstafett, en tävling inne på Stämpelsnack. En rolig lagtävling som har pågått hela november.

Utmaning 2 – Min uppgift var att skapa ett kort i grönt.

****************************************************************************

Utmaning 3 – Att använda sig av olika dekorationer, jag fick gem. Denna gillar jag. Stämpeln är bland mina favoriter, så enkel att färglägga och få snygg.

****************************************************************************

Utmaning 4 – skapa ett kort efter en skiss, som alltid har jag lite svårt för skisser… jag känner alltid att jag behöver följa dem slaviskt men det behöver man ju inte… En ny stämpel som jag köpte på Symässan.

****************************************************************************

Utmaning 5 – att använda sig av ett specifikt antal stämpelmotiv, jag fick en stämpel. Denna kom jag till final med och senare VANN JAG!!! Känns helt otroligt. Trodde aldrig att jag skulle kunna vinna någon av utmaningarna i denna tävling.

****************************************************************************

Utmaning 6 – att skapa ett julkort i de klassiska färgerna grönt och rött. Mina favoritstämplar igen, de tre kommer i ett kit tillsammans med stämpeln i utmaning 3. Även denna kom jag till final med och senare VANN JAG IGEN! Kändes ännu konstigare. :)

****************************************************************************

Utmaning 7 – att använda sig av olika former, jag fick fyrkant. Här hade vårt lag en rackarns otur. Vi skickade in våra bidrag 4 timmar innan deadline men när bidragen sen dyker upp för omröstning så finns inte våra bidrag med… Tävlingledningen hade inte fått vårt mail förrän på morgonen efteråt, fastän kopiorna jag skickat till mina lagkamrater hade dykt upp några minuter efter att jag skickat dem kvällen innan. Så vi blev diskade och tappade en massa poäng. Trist men regler är regler. Känns bara lite surt när kopiorna kom fram i tid men inte mailet till tävlingsledningen. När de väl fick mailet dagen innan stod det att det hade kommit fram kvällen innan. Datorer….

****************************************************************************

Utmaning 8 – att göra en egen julgransdekoration plus att man fick olika tekniker man skulle ha med, jag hade rivna papperskanter. Jag hade först gjort en annan sak att lämna in men på kvällen ändrade jag mig och gjorde denna strut. Tur var väl det för med denna kom jag till final men det räckte inte till att vinna. Kul ändå med tre finalbidrag och två vinster.

****************************************************************************

Utmaning 9 – olika stilar, jag fick clean & simple. Ett enkelt kort där jag plockat upp färg med en svamp från en dyna och duttat dit (det gröna) och sen stämplat en enkel blomma ovanpå. Tycker själva att Grattis kom till för långt ner men det är ju lite svårt att ändra på i efterhand så det fick vara.

****************************************************************************

Utmaning 10 – receptkort med jul och vintertema

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>