Nu är jag färdigpackad inför flygresan hem. Jag klarar mig på en väska hem också, känns skönt. Det betyder med andra ord att jag köpt lika mycket scrapsaker som jag hade godis och annat med mig till Mysmasken. :) 21,3kg väger den så det är ingen man går några extra meter med, tur det finns bagagevagnar.

Idag var vi ut på en sväng med bilen, ner till Burlington downtown. Spanade in gigantiska hus precis vid vattnet, Lake Ontario. Shit vilka hus. Som små slott. Jag tänkte inte köpa något mera men så kom vi till en EB games butik och där hittade jag 4 spel till mitt Nintendo DS; Castlevania – Portrait of Ruin, Rayman (endast 2.99dollar!), Super Mario 3 och Zelda. Så om jag inte kan sova på planet hem så vet ni vad jag gör. Men jag hoppas verkligen att jag kan somna, annars är jag som en zombi när jag landar och då vill jag ju vara pigg så jag kan krama och pussa maken tills han storknar. :)

One Response to “Packad och klar”
  1. Vilken härlig resa du haft. Jag är inte alls grön i ansiktet. :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>