… undviker jag helst. Jag har tur. På mitt jobb använder vi oss av time-care, vi väljer våra egna tider att jobba. Detta är absolut att föredra framför att ha ett fast schema. Du kan få ledig utan att behöva använda upp dina semesterdagar, undviker lätt bemärkelsedagar och andra dagar man vill vara ledig. Visst, det är lite mer pyssel men det är värt det. Och därför sitter jag nu på jobbet, mitt i natten och det var nästan ett år sedan som jag jobbade natt sist. Det märks att man börjar bli äldre… min kropp repar sig inte lika lätt längre. När jag började här så kastade jag om tiderna hur som haver, morgon-natt-kväll-morgon igen. Nu anstränger man sig för att få flyt i schemat… Men så här under semestertider så har jag fått några nätter men bara 5 stycken totalt under hela sommaren så det kommer jag ju inte att dö av.

Alternativ som denna blogg kan komma att handla om:

  1. Vikt – trist, finns redan miljoner bloggar om samma sak men det kanske får mig att skärpa mig lite till, vem vet.
  2. Scrapbooking – härlig hobby som tyvärr tar så mycket plats då man utför den att jag inte gör det så mycket nu när vi bor på 37m^2 men som det förhoppningsvis blir mer av om vi flyttar in i trean vi försöker byta till oss.
  3. Plate spotting – också lite trist, har endast kommit till 013 men kämpar på. Tycker att det borde gå fortare då jag faktiskt jobbar på en parkering :)

Men har fortfarande inte bestämt mig riktigt…

5 timmar tills jag får gå hem…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>