Måndagen i bild och text :) en hel massa bilder…

Steph får låna sin svärmors bil medans jag är här, tack svärmor. Som jag sagt tidigare är det typ omöjligt att åka kommunalt någonstans. Bilen behövdes tvättas och här är vi på väg mot….

VÄRLDENS LÄNGSTA BILTVÄTT!! Inte illa. Det var tredje gången i mitt liv jag åkt genom en biltvätt.

Så här färgglatt skum använder de i Kanada. :)

På vägen mot Niagara så åkte vi över en bro med massor med industri bredvid, det är lite vackert på ett fult sätt. Vad kallades området? The rusty belt?

Så här ser polisbilarna ut här. Den åkte lite för fort för att få en bättre bild…

Här är scrapbutik i St Catharines. Ingen höjdarbutik kanske men jag hade med mig mina foton och matchade papper till 3 LOs, Steph gjorde ett kit åt mig, den scrappade jag sen på kvällen. Om min svägerska Anna. Blev himla fint.

Det är väl själva fan att man inte kan se några andra betalautomater i Kanada än de jag lagar varje dag på jobbet hemma i Sverige….. grrr…. vid parkeringen till fallen.

Så här såg den första vyn av fallet ut när vi kom fram. Otroligt vackert och stort.

På en sån båt hamnar vi lite senare, känns som om den är precis vid fallen.

Amerikanska sidans fall. Inte lika mäktigt som den kanadensiska. Men stort ändå.

Bron över till USA. Den kommer vi åka över på torsdag om jag inte har helt fel.

Enligt legenden så har en 63 årig gumma åkt över fallen i en trätunna och överlevt. Sen var det något om en lite 5årig pojke som också typ simmat en bit ovanför fallen och dragits med, åkt ner och sen överlevt, det var en av båtarna där nere som plockat upp honom.

Jag ser lite småsur ut… men jag fokuserar på att vinkla kameran åt rätt håll :)

Som vanligt hade vi glömt av att äta lucnh :) och kom fram till ett korvställe. Jag såg en skylt med VEGGIE HOT DOG och ville ha det, när jag kom till tjejen där man beställde så sa hon att de var slut. Men ta ner skylten då! Då säger hon Well, they are kosher. Öh… är kosher samma som vegetarisk? Inte riktigt kanske. Men det blev en kosherkorv i alla fall.

Så här glad är jag innan jag ska kliva på en av Maid och the Mist båtarna. De som går fram till fallen.

För att visa lite hur det blåser och skvätter vatten.

Vilka fina blåa plastskydd vi har på oss, eller hur? Och se hur nära fallen vi är!!

När trippen till Niagara över var vi så hungriga, koscherkorven mättade inte mer än andra korvar, så åkte vi till The Mandarin, ett bufféställe. Visst är det helt rätt att äta två tallrikar middagsmat och sen FEM tallrikar efterrätt? Kolla in grejerna på bilden! Testade allt möjligt; tapioka pudding, jelly, puddingar, chokladdoppade jordgubbar, konstiga kakor av alla dess slag, pumpapaj… ja det var inget som saknades på det efterrättsbordet. Eller jag menar på de fyra olika borden.

En hälig dag.

56 Responses to “Måndag”
 1. vilka härliga foton!! Resan till niagra fallen ser ut att ha varit underbar!!!

 2. fairlo.se…

  Elins egna sida » Måndag…

 3. This is why MoneyLine Personal Finance Software Free was created, where you can enjoy life without having to put up with endless tough budgeting and endless stress for little or no reason.

  Riverside, Jacksonville (1985-94)

  Riverside, Jacksonville.

  Riverside is a vibrant residential community situated on the eastern side of Jacksonville. Conceived in 1985 as a cooperative membership development community with residential and commercial investment opportunities, Riverside is one of the “new front http://www.103.kz/iframe/?id=10357093&ref=http://ckan.portabo.cz/uploads/user/2022-05-04-231624.713661agenjudi.html&url=https://boiratatut.weebly.com

  6add127376 indialin

 4. HansaWorld FirstOffice offers a number of different editions and license schemes, summarized on the CDs-downloads page.
  A user-friendly setup wizard will help you to get up and running quickly using the program’s default options.
  FirstOffice is a very powerful and easy-to-use add-on to Microsoft Excel. The program will create fully integrated and user-friendly add-ins to Excel that can complement the program from within the spreadsheet. You can use the program to https://tumbdorolpi.weebly.com

  6add127376 darlat

 5. Last but not least, it comes with a Toolbar that allows you to quickly access the application on any PC, an ideal solution for small and larger companies that prefer to make use of a downloadable software that can be used on any computer.Shima Zaveri

  Shima Zaveri () (born 7 July 1960, Karachi, Sindh, Pakistan) is a Pakistani-American choreographer and a dancer; she has worked extensively in India and the United States.

  Early http://galaxy-at-fairy.df.ru/phpinfo.php?a%5B%5D=%3Ca%20href=http://www.carstereo.ru/bitrix/rk.php?goto=https://yltricedis.weebly.com

  6add127376 tasphi

 6. Thank you so much for giving everyone an extremely remarkable possiblity to read articles and blog posts from this web site. It is often very brilliant and also packed with a good time for me and my office fellow workers to search the blog particularly 3 times in a week to read the newest issues you will have. Not to mention, we’re certainly happy with your fabulous creative ideas you serve. Certain two ideas in this posting are surely the most suitable I’ve had.

 7. My wife and i got really more than happy Edward managed to round up his investigations by way of the ideas he got in your blog. It’s not at all simplistic just to continually be giving out guidance people today may have been selling. And now we discover we have got you to give thanks to because of that. The specific explanations you have made, the straightforward web site navigation, the relationships you aid to foster – it’s all unbelievable, and it’s making our son in addition to the family do think this subject is cool, and that is especially serious. Thank you for all the pieces!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>