Idag söndag har jag inte tagit några kort alls. Höll på och fixade foton på förmiddagen, laddade upp dem på WAL-MARTS sida och åkte sen för att kika i lite affärer längst med Dundas street, här i närheten. Först in på en förvaringsbutik, allt för förvaring finns där. Tex Stephs promarkerförvaring. En himmel för den som vill organisera sin lilla scraphörna.

Sen in i en butik med halloween kostymer, de riktigt bra kostar massor. Fullt med barn där inne, föräldrar som spenderade massor på barnen kostymer inför trick och treating.

Sen…… porrbutiken! Där hittade jag en hel del. Några små överraskningar till maken hemma. Som jag saknar väldigt mycket. Tur att man har sms, mail och allra bäst är att Steph har Skype så jag kan ringa hem och prata med honom utan att det kostar skjortan. Även tur att man är lite fjantig och spar gamla sms i telefonen som man kan läsa när saknaden är extra stor, som när man går och lägger sig. Det äldsta sms:et är över ett år gammalt. :)

Sen en affär som säljer konstnärsmaterial, DeSerres. Där hittade jag en Crop a dile samt lite annat. Steph sa just åt mig att gå och hämta Crop a dilen så vi kunde testa den… det gick inte så bra… så nu måste jag söka lite på youtube…. jaja.

På kvällen har vi spelat två omgångar av Settlers from Catan. Roligt spel men det går inte att spela på två så jag vet inte om vi köper det….

Över och ut.

3 Responses to “Söndagen”
  1. Hej! Vad kul det låter att vara på besök på andra sidan havet :)
    Har en liten fråga. Skulle du kunna tänka dig att köpa en påse candy corn och skicka till mig?
    Jag betalar naturligtvis och så får du en liten överraskning också (läs muta ;-)

  2. men jösses vilken äventyr du har där!! Tack för att du delar med dig via bloggen!

  3. Mamma ringde och sa att jag skulle kolla din blogg åt henne. Jag läste just upp över telefon att du handlar grejer på en “porrbutik”. Tror detta va sista besöket på denna sida………. ;P

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>