Igår fredag så åkte vi till den lokala scrapaffären. Vi tog varandras foton och så fick vi gå runt och göra ett kit som den andra skulle få skapa med. Himla kul, som att få ett månadspaket som verkligen var matchat med dina foton. Lite svårt att välja men till slut gick det.

Här kommer alltså mitt kort på min brorsdotter med papper och dekos som Steph valt.  Så himla kul att skapa med något som någon annan valt.

Egentligen är det storasyster Emelie som gillar Dora Utforskaren men det passar ju på Lina med. Sötpricken. Ser ni mitt nya alfabet till QK, Fiesta. Så himla fint

Sen blev det ett julkort med mina nya stämplar. Tyckte det blev jättefint. Köpte banden på en Dollarstore och silverstjärnorna på Michaels.

Den kvisten är så fin. Kommer nog finnas på fler julkort i år. Och så ska jag köpa åtminstone dessa färger i Promarkers. 4 olika färger har jag använt.

Nu ska vi till parken och mata ekorrar! YAY!

54 Responses to “Vi gjorde scrapkits åt varandra”
 1. Hej! undrar vart du fått tag i ditt Fiesta alfabet. Har letat överallt efter det!
  MVH Rebecca

 2. Eftersom Elin har glömt bort sin blogg kan jag berätta att vi köpte det på en affär här i Canada, Scrapbooksbydesign.ca
  När vi var där skulle han precis skicka 41 stycken till Scraphouse i Sverige, lite lustigt faktiskt.
  Så om du håller utkik i Sverige kanske de dyker upp där snart? Eller ring till Scraphouse och fråga vart de ska leverera dem vidare. Jag ÄLSKAR Fiesta!

 3. Tack Steph (aka min sekreterare) för att du svarade. Som hon sa, alltså. Nu har jag äntligen några lediga dagar och ska ta tag i mitt scrapprylsberg som jag fick med mig från Kanada. :)

 4. Lina utforskaren var verkligen fin. Ljuvliga foton och älskar färgerna på papperna. Bården med som stjärnor var kanonsnygg också.

 5. Ezekiel is an extremely powerful web browser extension, and it can be used on Firefox and Chrome as well.

  Ezekiel may be downloaded from the browser’s extension store or from GitHub. You can use it right away, without any installation. To do that in Firefox you need to tap on the three dots drop down menu and select the “Extensions” menu as shown in the image below, then install it.

  The app enables the search by entering at the https://ibimarcris.weebly.com

  6add127376 reylast

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>