Så dagens inlöp landade på 398,58 CAD. Det blir 2 563,27 SEK. :) Vi var till Michaels, Scrapbooks by design, Bizzy B’s Stamp & Scrap samt till Scrapalicious. Aldrig har jag sett så mycket scrapprylar! It’s like heaven on earth. På det första stället fick vi 25% rabatt (!) och då blev det så att jag fick med mig en Revolution och två alfabet till den. Oops! :)

Lite prisexempel

 • Revolution 99 CAD = 718:-
 • Chemistry alfabet 40 CAD = 290:-
 • Fyra EZ monterade stämplar (jul) 16 CAD = 116:-
 • Små clearstamps diverse motiv 1-3 CAD = 7-21:-

Nice!

Nu är jag helt färdig och ska sätta mig och färglägga lite stämplar. :)

5 Responses to “My new stuff”
 1. Åh vad roligt du och Stephanie måste ha. Blir grön av avund när jag ser alla fina saker du har köpt, och jag antar att det kommer att bli mer:)
  Kram

 2. Caroline C says:

  Hej!

  Ååååh, jag vill också shoppa loss. Så mycket fina saker du köpt. Tyckte inte det var så mycket på websidan men där hade jag fel. Hoppas du har det bra där över, längtar till en fika stund med dig när du kommer hem så jag kan få höra hur allt varit.

 3. Jag tror inte att jag inser hur bortskämd jag är här på andra sidan av Atlanten. Tur att jag får mig en sån här uppvaknare då och då :)

 4. Carolne Carlsson says:

  Du får tänka på att du är lyckligt lottad när du somnar ikväll. Då kommer du ha ett leende på läpparna :)
  Ha det bra ELin även om detta är hennes sida. Kram på er båda.

 5. Innan all shopping är klar, är det bäst att du bokar plats på en fraktbåt Elin!! 8) *haha*
  Ha sköna, underbara dagar over there!

  // A.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>