Här kommer en LO jag gjorde förra veckan. Hittade en skissinspirascrap.blogspot.com. Så här blev min tolkning. David och jag var på roadtrip i Dalarna förra november och åkte upp till Orsa björnpark. Det var strålande solsken och himlen var blå. Men när vi kom upp så var det bara en timme kvar på öppettiden. Så efter lite diskussioner så bestämde vi oss för att komma tillbaka dagen efter…. Kanske ett litet misstag, när vi vaknade dagen efter så låg dimman så tät att man knappt såg handen framför sig om man sträckte ut den. Men vi begav oss dit i alla fall. Lite skönt. Inte så mycket folk så vi fick se allt djuren bra när det var matning och annat. Jag lärde mig att jag har en talang för att ropa på järvar :) . Det fanns en järv i en av de stora inhägnaderna och chansen att vi skulle se den var minimal. Men jag ropade och ropade och vips som kom den lufsandes.

Det fanns en våg någonstans i parken. Där kunde man väga sig och se vilket djur som vägde lika mycket som en själv…. jag vägde som två vargar och en järv…

2 Responses to “Scrappat efter en skiss”
  1. Haha, jag hade aldrig vågat ställa mig på den vågen. “Du väger som två elefanter.” Tack.
    Vart är min kärleksförklarings-LO då? Blir den när du kommer hem igen? ;)

  2. Fin fin fin! Kramar

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>