Jag är ju inte dödssjuk men nog hade det varit skönt att vara hemma ikväll, jobbar 14-23. Men jag vill inte åka på karensdagen på över 1000 kronor, de pengarna behöver jag till annat. Sen brukar det vara relativt lugnt på vardagkvällar så jag hoppas på det.

Kollegan Malin har bokat en resa till… var det Cypern… och jag är avundsjuk, jag och David gick förbi Fritidsresor eller liknande häromdagen och såg en resa för 1999 kr… jag vill gärna se solen en gång till innan snön kommer… Idag är det grått, igår var det grått, dagen innan det var det grått. Jag kommer inte ihåg när jag såg solen sist. Jag kommer ihåg att det var en dag då jag jobbade. Annars bara regnar det och regnar. Brrr..

Idag ska jag göra följande saker

  • sy klart andra kaktusarmen
  • ta med båda armarna till jobbet och sy på taggarna
  • göra en lista med vad som jag behöver ta med till stugan i helgen
  • planera in vad mer som ska göras på onsdag när jag hämtar mitt pass
  • troligtvis snorta in massor med nässpray… och snyta ur halva hjärnan :)

Ja det var väl det…

Edit lite senare… ja inte blev det mycket gjort… smart att ta med armarna till jobbet och inte sy fast piggarna, eller hur? Jaja, jag sydde iaf den andra armen. Nånting fick jag gjort.

2 Responses to “Sjuk och på väg till jobbet”
  1. Jag vet hur det är att vara sjuk å inte kunna gå till jobbet!! Jag är det nämligen i skrivande stund, skulle ha jobbat nätter i helgen.. men är hemma å är tokförkyld å har feber… så.. det blir ju en fin lön att se framemot nästa månad… :-( !!!

  2. My wife and i were really fulfilled that Jordan could round up his researching because of the precious recommendations he had from your own web pages. It’s not at all simplistic just to be giving away key points which often some others may have been making money from. And we all see we have got the website owner to appreciate for this. These illustrations you’ve made, the easy web site menu, the relationships you help to instill – it is most terrific, and it’s really helping our son and us believe that that matter is awesome, which is certainly seriously important. Thank you for the whole lot!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>