• 5dl lättmjölk
  • 1/8 l lättglass
  • 2dl valfria frysta bär, min favorit är hallon

Mixa, håll upp i två stora glas, lägg på en liten bit glass ovanpå. Njut!

Kläderna är strukna (yeah right!) och väskan är packad. Ikväll ska jag svänga de lurviga på Östersjön tillsammans med vänner. Ska bli kul. Ingen har tvingat mig att ha kjol på mig så jag kommer troligtvis trivas extra mycket i mina nya snygga blåjeans :) och en rödrutig skjorta. Nice!

One Response to “Somrigt och svalkande”
  1. SEMESTER, YAY! Står Canada på listan eller? Nu har ju vi besökt ert hemland liksom… Då tycker jag att ni får göra detsamma =)
    Greg undrar om David hade trevligt, för han tyckte David var trevlig, hihi.

    Ha det så bra på semestern.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>