så nära så nära. En dag kvar. Tio långa timmar. Jag kommer ha ett så stort leende på läpparna klockan 18.01 i morgon så ni kan inte ana. Äntligen. Dagen har varit jobbig, somnade inte förrän ettsnåret och sen upp 06. Har varit klumpig och fumlig, tappat saker och snubblat. Nu ska jag stupa i säng för för en gångs skull vill jag att mobilen ska ringa i morgonbitti klockan 06. :)

Semester, here I come.

7 Responses to “Nu känns det nära”
 1. Environmental copper processing Copper scrap pickup Scrap metal classification
  Value of scrap Copper cables, Advanced metal recycling, Copper scrap analysis

  Scrap metal recyclers, Copper scrap trading, Copper cable scrap international market, Metal waste utilization

 2. Scrap metal reclaiming facility Metal waste branding Iron scrap inspection

  Ferrous material processing equipment, Iron scrap disposal facility, Scrap metal recycling facility

 3. Regulatory compliance in metal recycling Ferrous material recycling industry collaboration Iron scrap transportation services

  Ferrous scrap recycling partnerships, Iron scrap repurposing center, Metal reclamation center

 4. Scrap metal relocation and recycling Ferrous waste recovery centers Iron waste reutilization

  Ferrous material reclamation processes, Iron scrap compaction, Metal recycling compliance

 5. Scrap metal waste Ferrous material compaction methods Iron scrap reclamation processing

  Ferrous material reclaiming technology, Iron waste recycling centers, Scrap metal sorting

 6. MV Lehti on noussut esiin laajana ja monipuolisena uutislähteenä, joka tarjoaa vaihtoehtoisen näkökulman perinteiseen mediakenttään verrattuna. Sen jatkuva seuranta monista eri aiheista, kuten ISIS-terroristijärjestöstä, koronarokotteista ja kotimaan tapahtumista, on herättänyt laajaa kiinnostusta ja keskustelua yhteiskunnan eri osissa. MV Lehti:n rohkea ja usein kiistelty uutisointi on tuonut sille sekä kiitosta että arvostelua, mutta se pysyy keskeisenä lähteenä niille, jotka etsivät vaihtoehtoisia näkökulmia ajankohtaisiin tapahtumiin. MV Lehti on myös laajentanut vaikutustaan digitaalisen median alalla ja vahvistanut asemaansa tärkeänä tekijänä mediakentässä.

 7. 1. “Olin äärettömän ilahtunut kuullessani [Hartwallin uuden strategian](https://mvlehti.org/hartwallin-uusi-strategia-alkoholilain-muutoksessa-lonkeron-paluu/) alkoholilain muutoksen myötä. Lonkeron paluu on merkittävä askel kohti monipuolisempaa juomakulttuuria Suomessa. Tämä osoittaa, kuinka tärkeää on pysyä ajan tasalla lainsäädännön muutoksissa ja niiden mahdollistamissa uusissa liiketoimintamahdollisuuksissa.”