Det fanns några roliga som jag ska försöka pricka in i sommar. Lyssnar nu på Fredrik Lindström som startade årets sommarpratare men som jag missade. Tack sr.se för att man kan lyssna på dem i efterhand. Här hittar du de andra sommarpratarna. Skoj. Jag ska skriva in följande sommarpratare i kalendern, för lite roliga är det att lyssna på dem i radion. Har jag en radio? Men jag kan i alla fall lyssna på radion direkt kanske.

 • Fredrik Lindström – författare, programledare
 • Maj Briht Bergström- Walan – sexualforskare
 • Jonas Wahlström – djurexpert
 • Kajsa Bergqvist – världsmästare i höjdhopp
 • Leif Silbersky – advokat
 • Tina Nordström – kock
 • Dolph Lundgren – skådespelare och regissör
 • Robyn Carlsson – sångerska, låtskrivare
 • Stavros Louca – matematiklärare (han från Klass 9A)
 • David Batra – komiker, skådespelare
 • Pernilla August – skådespelerska

Är det någon annan jag bör lyssna på?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>