Den 9e maj skrev jag en to-do-list och jag har kommit en bit på väg. :) Möblerna är inoljade och blev skitsnygga. Idag kände jag en liten pust av energi och snabbt slet jag åt mig en trasa, skål med vatten, fönsterputs och fönsterskrapan. En kvart senare så kunde man återigen se ut. Fönstrena blir så galet skitiga av Essingeleden, där det varje vardag passerar cirka 165000 bilar enligt Vägverket. Leden är visst byggt för 80000 bilar per dag…

Allt som saknas nu på balkongen är lite blommor, det ska jag försöka ta tag i snart.

One Response to “Rena fönster på balkongen”
  1. I want to point out my respect for your kind-heartedness in support of women who absolutely need assistance with this question. Your real commitment to passing the solution all over had been exceedingly functional and has always allowed some individuals like me to attain their objectives. Your personal interesting tips and hints signifies much to me and a whole lot more to my mates. Thanks a ton; from all of us.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>