Jag har haft lite smådålig syn på långt håll ett par år nu men tänker inte på det förutom när jag letar efter skyltar på stan eller kör bil där jag inte kört förut och behöver titta efter skyltar. Men så när vi var i Eskilstuna så såg jag i skyltfönstret till Synsam att de hade drop in synundersökning för 40:- då de furade 40 år som optiker eller något sånt. Gick in och gjorde en undersökning och nu har jag klickat hem ett par glasögon på www.favoptic.com, 395:-. Fick hem fyra provbågar i början av veckan och det var väl egentligen bara ett par som kändes rätt. Men för 395kr så kan jag tänka mig att bara testa och se hur det känns. Ska bli lite spännande att få hem dem om en vecka ungåfär.

Så här ser bågarna ut för den nyfikne.

One Response to “Nya glasögon”
  1. Det var ett par billiga bågar.. inte som mina som kostar flera tusen… vad blir summan totalt med glas?
    Kram kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>