Jag har precis skött månadens räkningar då den lotten faller på mig i vår familj. Gör mig ingenting, tycker faktiskt om det på ett sifferaktigt sätt. Lite är det kanske kontrollfreaket i mig som gillar det också. Men så kom jag på att jag fått ett papper från Nordea häromdagen där det i sammandrag stod att jag håller på att bli gammal och att deras förmåner för unga inte kommer gälla när jag fyller 29… Tack för den, Nordea! Så jag ringde upp dem och frågade lite om mina konton och hur jag kunde lägga om dem… Typ 20 minuter senare så har 2 konton försvunnit, lagts ihop i ett nytt konto med högre ränta, sparpengarna har lagt på en fond och automatiska överföringar har flyttats hej vilt. :) Men han jag talade med var trevlig. Så nu ska jag vänta en dag och kika in på sidan igen, för att se hur allting blev… kände knappt igen mina pengar i deras nya konton.  Men det känns bra så här i efterhand, som om jag gjort något som annars skulle ha skjutits upp i veckor, månader…

2 Responses to “Man kanske inte ska göra bankaffärer när man jobbat natt…”
  1. Metal reclaiming processing Scrap metal processing plant Iron waste utilization

    Ferrous material traceability, Iron recovery centers, Scrap metal reclamation and repurposing facility

  2. Copper extrusion recycling Copper carbonate recycling Metal recovery and repurposing services
    Copper cable collection, Metal reclaiming center services, Copper scrap revenue optimization

    Scrap metal reclaiming and reprocessing, Copper oxide scrap recycling, Copper cable scrap packaging for export, Metal recycling and salvaging

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>