Idag fick jag ett tjockt kuvert från QKs suveräna customer service. Min fyra. Så nu har jag ett komplett Diesel. Har scrappat tre sidor då jag använt det och det är så snyggt. Någon som vet något typsnitt som är likadant?

3 Responses to “Den förlorade fyran”
  1. Idag kom det ett paket… med aromat i! Du är väl för go :D Tusen tack! Lucy älskar musen och vi leker apport på kvällarna.
    Tror du allvarligt att jag ska lyckas göra ett sånt där album? Skicka länken igen så får vi se vad jag kan hitta på.

  2. Thanks a lot for providing individuals with an extremely wonderful possiblity to check tips from here. It’s usually so superb plus full of fun for me and my office colleagues to search your blog nearly thrice in a week to study the fresh secrets you have. And definitely, we are actually contented for the sensational tactics you serve. Selected 4 points in this post are indeed the finest we have had.

  3. https://scrapingmaster.bloggi.co...

    Elins egna sida » Den förlorade fyran…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>