I morse tog jag mig iväg till Uppsala och till mamma. Åkte direkt ut till stugan och efter en kopp te så satte vi igång med hennes lista (jag tror att hon har fått det från mig :) tror att ingen gillar listor så mycket som jag) på saker som vi skulle göra. Jag hakade ner badrumsfönstret och satte igång med kittning, märktes att jag fått in snitsen lite bättre nu. Gick mycket fortare. Mamma målade det sista på vindskivorna, den nya gröna färgen på knutar och fönsterfoder är så himla mycket snyggare än den förra. Den gröna var så kall och hård, den nya är mer varm och lugn. Det blir toksnyggt, all heder åt mamma som jobbat på detta projekt helt själv.

Sen bar det av mot häcken nere vid vändplan, 30 cm åkte av sen försvann en syrenbuske bredvid av bara farten :) Svårt att sluta när man väl fått in farten. Rensade upp lite trista vissnade blommor och tog bort lite kvistar ur vinbärsbuskarna.

Sen ansåg vi oss vara klara med det som vi kunde göra idag av det som stått på listan. Mamma lagade underbart god middag: ugnsbakad laxfilé på en bädd av färsk spenat, egenodlad squash och vaxbönor plus lite bulgur. Mmmmm….

En trött Elin som klev på bussen tillbaka mot huvudstaden vid 19 snåret :)

I morgon bär det av mot IKEA, vi får sen se om vi kommer hem med ett matbord till vardagsrummet eller inte :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>