Idag kilade jag iväg till ut en sväng för att inte sitta hemma och sunka som jag brukar göra efter nattjobb. Hamnade på Skapa Hobby och köpte lite prylar. På vägen hem slank jag in på Pressbyrån och med mig ut kom en Ben & Jerry glass. Den med två chocolate ship cookies med glass emellan. Ben&Jerry wich tror jag den heter. Den var himla god. Och dyr, 26:- för en glass. Men jag tänkte att jag liksom köpte två kakor och lite glass och då är det helt ok.

Kan nog bli så att det kommer slinka ner någon mer sån i sommar.

One Response to “Granskad och godkänd”
  1. Scrap metal evaluation Ferrous material recycling fleet management Iron waste disposal site

    Ferrous material environmental policies, Iron metal waste, Scrap metal reconstruction

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>