Jag är ruskigt dålig på att uppdatera bloggen min. Ibland går jag in på min sida och förväntar mig att den ska ha blivit uppdaterad över mitt liv av någon annan än jag själv… det är lite trist då när det inte står något nytt…

I morgon har vi bott i nya lägenheten i tre veckor och allt känns fortfarande mycket bra. Jag har köpt ett skrivbord och David har satt upp en hylla ovanför. Nu har alla mina scrapprylar äntligen en egen plats :) (inte riktigt alla ännu…. hur svårt ska det egentligen vara att borra i betong??? ganska många av väggarna i lägenheten är av betong…)

Allt går bra på jobbet med. Trivs väldigt bra i nya lokalen, allt börjar komma på plats. Men det är lite jobbigt att jobba helger dagtid, alarmet på mobilen går av klockan 03.45. Det går liksom inte ens att få det till att gå upp tidigt, du går upp mitt i natten. Så pass tidigt att tunnelbanan inte ens går. Så du får ta nattbussen till Sergels torg, den passerar söder… och där kliver det på folk med ciderflaskor i händerna och skriker efterfest, efterfest!!… lite jobbigt att åka till jobbet samtidigt som folket går hem från krogen.

2 Responses to “Dålig på att uppdatera…”
  1. Copper scrap volume Scrap copper warehousing Metal salvage and recycling
    Recycling of electrical cables, Metal scraps recycling solutions, Copper scrap sorting

    Scrap metal processing, Copper alloy analysis, Copper cable recycling site, Scrap metal market intelligence

  2. Metal waste inventory management Metal waste repurposing technologies Iron scraps reprocessing

    Ferrous material salvage, Iron alloy recycling, Metal scrap recovery yard

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>