Då är sista dagen av min femdagarsledighet här och jag har idag dammsugit samt klått maken i minigolf igen. Hemligheten? Jag är relativt stabil på alla slag; långa, raka, långa puttar, korta puttar. Och det är på det jag vinner. Visst jag fick några 7or men färre än maken. :) Vi spelade på Aspuddens minigolf, lite slitet men mysigt plus att farbrorn som sköter den har en liten hund som ibland kommer och snor bollen för en. Han är ursäktad, endast 9 månader gammal, lillhunden. Än så länge ser det bra ut på statistiken, förra omgången hade jag 3,6 slag per bana i snitt och denna gång lite sämre, 4,3.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>