D som i deklaration. Då var den granskad och inskickad i år igen. Få tillbaka ca 3500:- Trevligt. Vad ska jag göra för roligt för de pengarna? Får dem lagom till semestern.

Annars har jag haft en skön dag även om vi båda två varit ganska trötta. Vi handlade picknickmat och tog färjan över till Djurgården och tillbringade 3 timmar på Skansen. Såg en massa djur och traskade runt på de flesta vägar. Gulligast var björnungarna och sälarna, som vanligt låg de och latade sig i solen. Såg några gulliga små fåglar inne i ett av aphusen. Gick in till lemurerna och sen såg vi en sån där med röd bak våldta en annan…. Usch och fy så grovt det såg ut. David var där förra året och då var det visst parningssäsong för dem, storhannen gick från dam till dam och tog för sig… Tack, det räckte med den jag såg idag. Några halvstora busade med en pytteliten apa och stod och juckade mot den med snorren framme. Snuskisar.

Så snart är den första dagen av min femdagarsledighet slut och slutbetyget blir med väl godkänt.

One Response to “1 maj och dagen D”
  1. Jeskan says:

    Lyx att ha 5dagars ledigt!! Vill oxå ha.. :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>