Vi har haft en stegtävling på jobbet, hela avdelningen tvingades vara med. Dagen innan vi fick reda på att vi skulle vara med så var jag hos en annan avdelning och såg att tävlingen skulle starta och de var alla tvångsinskrivna på tävlingen. Min första tanke var fy fan vad skönt att inte vi är med. Men tji fick jag då jag kom till jobbet dagen efter. Så sen den 7 april har jag gått 232 161 steg. På 24 dagar. Ger 10367 steg per dag. Jag är nöjd. Det är helt OK. Jag har varit nöjd då jag kommit över 7000, jag har jobbat 3 nätter då man knappt går nånting alls.

Men här kommer själva grejen. Han som ser ut att vinna (man har fortfarande några dagr på sig att registrera steg även om tävlingen är slut) han har gått 784 938 steg. Det är 32706 steg om dagen. Det är helt stört. Om jag så skulle gå dag och natt i 24 dygn så skulle inte jag komma upp i den summan. Vad är det för en människa?

2 Responses to “Stegtävling”
  1. malin says:

    Jag är verkligen imponerad av din insats. Själv hade jag ju min på mig i två dagar sen svek minnet och lämnade den i fel par byxor. Kram kram

  2. Catharina says:

    Alltså, helt sjukt av din kollega, min max-dag var 22000 steg då var vi på semester i Barcelona, annars snittade jag knappt 7000, jag fick kämpa för att komma upp i 7000 steg på en dag… helt galet hur lite jag går en vanlig dag, tycker du är grym som gått 10367 steg i snitt!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>