Vaknar klockan 05.00 av en dröm där jag kommer försent till jobbet. Jobbigt för en sån tidspedant som jag. Drömmer sen den drömmen tills mobilen ringer klockan 06:00. Till jobbet som startar 08:00. En trälig dag där jag får ett vidrigt svar på en fråga jag ställt till en på en annan avdelning. Kämpar mig igenom mina tio timmar och strax innan jag ska gå hem så blir det ett stort fel på talkommunikationen på hela terminal 4. Timmisen som jobbar kväll har inte fått lära sig hur man fixar det. En timme senare sätter jag mig på Arlanda Express hem. Gick hemifrån tjugo i sju och kommer hem åtta. Klckan kvart i nio är middagen klar. Nu, när klockan strax är 22 så är jag redo för sängen.

Denna dag vill jag inte göra om. Urk.

Kika här. Uppdaterar söndagar tror jag. Folk skickar in hemmagjorda vykort där de skriver ner sina hemligheter och här på denna sida läggs de upp. Både skojigt och hemsk.

One Response to “Ska det vara på detta viset?”
  1. Hello Friend! Nu du har jag kommit igång.. kolla in vet ja.. en eller fler gånger.. du är så välkommen så!

    Din dag verkar mindre kul..hoppas att det blir bättre på nästa pass..!

    Kramen på dig!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>