Igår jobbade jag kväll och när jag var på väg hem vid midnatt så fick jag ett sms där det stod att en överraskning väntade på nattduksbordet. Oh denna nyfikenhet!!! Väl hemma så var nattduksbordet första anhalt och där fanns detta kortet. Åh vilken talang som kortmakare! Det används alldeles för lite gummiband i kartmakeriet nu för tiden. :) Han sa att han hade tänkt ta lite floss men visste inte vad han fick röra och inte röra så han tog några små spillbitar som låg på bordet. Gulligt. Spana in hjärtat, klippt på fri hand och allt. För att inte tala om det tjusiga rimmet! Puss på dig snygging, jag ska krossa dig i bowling! ;)

2 Responses to “Ett litet presentkort från maken”
  1. Ååh, vad söt han är! Allt för lite gummiband används, ja! :) Jag har bloggat nu! :) Ska försöka få till en utmaning nu också! Och snart är natten slut och jag ska sova! Kramar

  2. Mysmasken says:

    Aww, isn’t that cute! :D

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>