Om det nu finns någon där ute som har alldeles för mycket fritid och känner att den behöver något att göra så kan man ägna dagarna åt att leta sig runt jorden på Google maps och försöka hitta byggnader som ser ut som bokstäver! Kika på geogreeting.com för att skapa ditt eget meddelande.
Så här tjusigt kan det bli. Men jag vill att någon ska hitta åäö…

One Response to “Någon med för mycket fritid?”
  1. I wish to express my gratitude for your kindness supporting persons who have the need for help on this one concern. Your very own dedication to passing the message throughout appeared to be certainly valuable and have in every case helped those much like me to achieve their aims. Your amazing informative guideline signifies so much a person like me and a whole lot more to my mates. Thank you; from all of us.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>