Jag är så himla trött. De senaste dagarna kommer jag ihåg som i ett töcken. Gått upp, gått till jobbet, jobbat, gått hem, gått och lagt mig. Och det känns som om jag har ont innanför ögonen. Som om jag skulle behöva gråta i en kvart och sen skulle det vara bra.

Men idag är slutet på denna jobbomgång, 10 timmar och 40 minuters arbetsdag är slut och jag är äntligen hemma. I morgon åker jag på kryssning med några kollegor, ser fram emot det även om en av tjejerna saknas… 4 P-pinglor blev 3.

Nu ska tröttheten bort och våren ska komma till Stockholm igen efter det lilla bakslaget tidigare i veckan med äckelsnö…

Det här var vad jag ägnade måndagen åt. 3 veckor gamla. Det är som att något inom mig smälter…
Och nej, det är fortfarande inte aktuellt med barn. :) Men de är så himla söta. 8 valpar, 2 taxliknande som den till vänster och 6 dansk-svensk gårdshundsliknande som den till höger. Smset jag fick från David då jag var på väg ut till pappa lät så här typ “ha det så himla bra. Köp ingen hundvalp. Kram” Han är rolig han. Nu var de på väg att bli lite busiga *läs de orkade lyfta magen från golvet :) * så jag vill dit om typ två veckor igen och gosa.

Emmas Tara. Vilken liten gobit.

5 Responses to “Trött”
 1. Mysmasken says:

  Vilka söta! :D

 2. Men gudars vad söt! Det är ju så man vill ha ett par 7-8 stycken! Kram

 3. Åh, vad gossig, domär ju för söta. Skulle oxå vilja ha ett gäng små sötenosar här hemm :)

  Trevlig helg

 4. carinaz62 says:

  sUPERSÖTA

 5. I would like to get across my passion for your kind-heartedness giving support to people that must have help on your concept. Your special commitment to passing the solution all through appeared to be exceedingly beneficial and have constantly encouraged professionals just like me to achieve their pursuits. Your entire warm and helpful advice can mean so much to me and a whole lot more to my mates. Warm regards; from each one of us.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>