För ett tag sen blev denna LO scrappad, ännu en om min brorsdotter Emelie.

Pga knappar och annat stort så gick det absolut inte bra att scanna den… och fotografera den är vi noviser på, därav kvaliten :)

Annars?
Jag har varit ledig i tre dagar och det har varit så skönt! I torsdags åkte jag till Uppsala där mamma mötte mig vid centralstationen och sen plockades min kompis och kollega upp och färden gick mot Uppsala Färg :) Färg och prylar inhandlades och köket ute i stugan blev grönt, köksluckorna blev lite off white och sen när mamma hade åkt hem så blev en blomranka till på ena väggen :) Överraskningen till mamma som jag visade för något inlägg sen. Blev himla snyggt. Den blev i något mörkare nyans av grönt. Nu längtar jag tills vintern lämnat landet för gott så vi kan sätta på vattnet och städa ur och kasta lite bråte. Ska vara hård mot mamma i år. Kasta kasta kasta! Igår tog jag det bara lugnt, en liten tripp till Nacka naturreservat och en promenad i skogen men det var halt av is och snö och resten var geggamoja så jag ledsnade. Hemma väntade mitt nya Nintendo spel så det gick ingen nöd på mig. Kvällen tillbringades framför TVn där Lets dance finalen gick. Roligt att se när de blivit så himla duktiga. Tyckte rätt vann även om Tony också blivit himla duktig nu på slutet, surt för hans danspartner som kom tvåa förra året med. Idag har jag återigen fastnat i spelet och några timmar försvann. Sen tog vi oss i alla fall ut och till Hornstull där vi åt lunch på en tapasrestaurang. Alltid lika gott. Nu blir det mer spel :) och ev lite scrappat. Fick hem ett ca 1cm tjockt paket med nya mönsterpapper igår. Nice!

2 Responses to “Scrappat”
  1. Mysmasken says:

    Wow, snygg LO :D
    Vad är det för bokstäver?

  2. Det är nåra billiga chipboardbokstäver från Panduro :) som jag målat med distresser och torkat med embossfönen, de var liksom så blanka att det inte ville torka annars. Plus att med fönen kunde jag blåsa runt färgen så det blev lite roliga mönster. Sen lite dimensional magic 3D lack på det. Bara så jävla träligt att vänta på att det torkar….

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>