Idag är jag glad. Jag är ledig från jobbet, inga måsten, myst med mannen, sov en timme mitt på dagen och jag har just ropat in ett DIESEL alfabet för 867 kr på ebay. Glad. Klockan är lite över 18:00 och solen har just gått ner, underbart att det går mot ljusare tider, jag har inte förstått det tidigare men jag blir väldigt påverkad av vinterns mörker. En ledsamhet som lägger sig över allt och inte vill gå bort. Men nu känns det att det börjar bli bättre. Jag fick ett nytt spel till mitt Nintendo DS i mitt påskägg. Bättre än godis! Jag fick lite godis också… :) Här kommer en LO som jag gjorde tidigare i veckan till Kreativa rummet.

Utmaningen var att scrappa på 30 minuter, svårt men roligt, är inte hundra på att jag höll 30 min men jag var inte många minuter över i alla fall. Hittade ett gammalt foto på mig och brorsan hemma hos mormor och morfar, vi är vid deras sommarstuga utanför Uppsala. Härliga tider. På torsdag ska mamma, min kompis Jennie och jag till samma stuga för att måla om i köket. Igår på jobbet så kom jag och Jennie på att vi ska överraska mamma med en liten målning på ena väggen. Den påminner om den här fast vi målar den på frihand och kommer klämma dit ett blad till.


Denna är annars en klisterväggdekoration från House of Hedda där jag även lånat bilden från.
2 Responses to “Glad”
  1. I definitely wanted to make a comment so as to appreciate you for all the nice pointers you are posting at this website. My time consuming internet look up has at the end been honored with really good know-how to go over with my company. I would point out that most of us visitors actually are very fortunate to live in a fantastic community with so many special individuals with helpful points. I feel very privileged to have encountered your web site and look forward to so many more thrilling moments reading here. Thanks once more for all the details.

  2. I really wanted to develop a quick note so as to thank you for the amazing guidelines you are writing here. My time intensive internet look up has at the end of the day been rewarded with wonderful strategies to exchange with my family members. I ‘d point out that most of us site visitors actually are truly lucky to be in a notable website with very many wonderful individuals with good things. I feel rather fortunate to have seen the web pages and look forward to really more cool minutes reading here. Thanks once again for all the details.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>