Jag är så trött… dessa nätter tar knäcken på mig. Men nu är de över för denna gång och nästa gång är den 22 april. För övrigt är jag himla trött på hela mitt jobb… men snart kommer sommaren och då brukar det kännas lättare och roligare. För att inte tala om semestern :) 7 juli till 6 augusti! Underbart!

2 Responses to “Trött”
  1. Jag kan ta allas nätter bara jag får vara kvar! Desperat! :) Nej då, men jag har faktiskt inga problem att jobba natt, men om fem år kanske jag också tycker att det är tufft. Och vet du vad, jag har också semester i år, helt sjukt. Min första riktiga sommarsemester! Kramar

  2. Den är nog ganska typiskt den här årstiden att man känner sig trött… Men snart är som sagt våren här!

    Jag gillar verkligen din layout Tänkare! Jättefin!

    Kram
    Mette

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>