Veckans utmaning till Kreativa rummet var att lifta Badankas LO Lovebugs. Tycker den är fin men har själv svårt för att göra väldigt freestylade LOs. Så för min del blev det en väldigt avskalad lift med tonvis med dekorationer…. skojar bara, tre öljetter och en klocka och sen fick det räcka! :) Svårt att skriva på bazzill som är strukturerad men slät cardstock är ju så trist…

5 Responses to “En LO så här på kvällskvisten”
  1. Mysmasken says:

    Åh, jättefin LO, gillar upplägget.

  2. Ah, har du använt magnetstämpeln där på “jag är en”? Att du fick kontroll på dem, för mej var det små magneter överallt.

  3. Japp, jag har fått kontroll på dem. Elin says JUMP! Magnetstämplarna says HOW HIGH?!

    :)

  4. jättesnygg layout!

  5. I precisely needed to appreciate you once more. I do not know the things that I could possibly have carried out in the absence of the entire ways contributed by you concerning such a problem. It was actually a real fearsome matter in my view, however , seeing a new well-written style you treated it forced me to cry over happiness. Now i am happy for the advice and have high hopes you know what a powerful job that you are putting in teaching the rest with the aid of a site. Probably you’ve never got to know any of us.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>