1. Gör du kort eller scrappar?
Jag gör både och men är bättre på att scrappa, har aldrig blivit nöjd med ett kort men har blivit det med LOs.
2. Favorit färg som du gärna använder?
Favoriten är RÖD men den använder jag inte så mycket, gillar grönt och gult, tror jag…
3. Dekoration som du inte kan vara utan?
Har svårt att använda dekorationer så jag kan nog vara utan dem allihopa men fluid chalk chestnut roan finns att hitta på nästan allt jag gör :)
4. Vilket är ditt bästa köp?
Gillar min Bind it all och min wellpappsmakapär och min QK tillsammans med Studio classic.
5. Finns det något du ångrar att du köpt?
Har två Magnoliastämplar som ska hitta nya hem när julen kommer och jag kan sälja dem dyrt… moahahaha…
6. Vad för motiv scrappar / stämplar du helst?
Scrappar mycket om mig själv, vårt bröllop och min brorsdotter.
7. Finns det någon pysseltidning som du brukar köpa? Vilken?
Brukar köpa Scrapbooking mm när jag jobbar natt ibland annars har det nog bara blivit någon Creating keepsakes någon enstaka gång.
8. Favorit pysselblogg du brukar besöka?
Har några favoriter som jag spanar på dagligen, för lat för att skriva upp dem här och nu, kanske jag fixar en länklista i marginalen i natt om jag får tråkigt.
9. Vad/vem inspireras du av?
Skissar och andras LOs som ser mycket arbetade ut.
10. Om du fick 1000 kr och handla pysselsaker för. Vad skulle du köpa då?
Jag skulle lägga till lite stålar och köpa ett Diesel eller Biographyalfabet.

2 Responses to “Jobbar natt… därav kommer jag inatt scanna nätet efter diverse listor”
  1. I am commenting to make you understand what a amazing encounter my wife’s princess found visiting your webblog. She figured out too many pieces, most notably what it’s like to possess an awesome giving character to get a number of people with no trouble learn about specific complicated topics. You actually exceeded our own desires. Thank you for providing these effective, trusted, explanatory not to mention cool thoughts on the topic to Tanya.

  2. Thank you so much for providing individuals with an extremely wonderful opportunity to read in detail from this web site. It is usually so pleasant plus packed with a lot of fun for me and my office peers to visit your website at the very least three times per week to learn the fresh items you will have. And lastly, I am also always happy with the cool advice served by you. Selected 2 ideas in this article are surely the finest we have all had.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>