En tjej ringde hem till oss förra veckan och undrade om jag ville vara med i en undersökning om mitt närområde :) Det som jag tycker så mycket om, gillar att kryssa i alternativ och så. Så jag sa ja och häromdagen landade ett mail i min inbox med en länk till frågorna. Ikväll har jag suttit med dem och tycker det är ganska roligt men så kommer denna fråga

Vilken upplevelse/känsla vill du ha då du shoppar?

35 alternativ och jag ska kryssa i max 5 stycken. Och ett av alternativen är Tokyokänsla.

Vad är det? Jaja, den blev inte ikyssad så jag behöver inte egentligen inte undra men är det en erkänd upplevelse/känsla som jag bör känna till?

One Response to “Tokyokänsla?”
  1. Mysmasken says:

    Ingen aning, jag har då aldrig hört det!
    Är du med Zapera förresten? Där får man betalt för att svara på frågor lite då och då. Trevligt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>